Subrina PHI Special maska na všetky typy vlasov 1000ml

Oficiálna distribúcia
Subrina PHI Special maska na všetky typy vlasov 1000ml
Predaj skončil

Hydratačná maska vhodná na všetky typy vlasov dodáva výživu a zanecháva jemné a flexibilné vlasy. Receptúra bohatá na hodvábne proteíny, vďaka ktorým sa vlasy ľahšie češú. Táto maska na vlasy kompletne vyživuje, obnovuje a hlboko napráva krehké vlasy. Zjemňuje, vyživuje a dodáva vlasom druhý dych. 

Použitie:

Po umytí šampónom aplikujte masku na vlasy usušené uterákom. Aplikujte na končeky a nechajte pôsobiť 5 minút. Ak Vaše vlasy potrebujú väčšiu starostlivosť, nechajte pôsobiť 10 minút. Dôkladne vymyte.

PHI SPECIAL: Perfektná rada pre problematické vlasy a profesionálne použitie.

• Riešenie problémov s lupinami

• Riešenie vypadávania vlasov

• Pre extrémne zničené vlasy

• Šampóny a kondicionéry vo veľkom balení exkluzívne pre použitie v salónoch.

Proso je zrno bohaté na proteín, ktorý ma výrazný efekt na rast vlasov. Echinacea purpurea stimuluje cirkuláciu a znižuje zápal, podporuje lesk a elastičnosť. Zinc pyrithione efektívne čistí pokožku, pretože eliminuje mikroorganizmy, ktoré sa môžu tvoriť na vlasovej pokožke a spôsobovať lupiny alebo zápal pokožky a mazových žliaz. Keratín je vlákninový protein, ktorý poskytuje silu a elastičnosť vlasovej štruktúry. Posilňuje vlasovú štruktúru z vnútra až na povrch, výsledkom čoho sú zdravé a lesklé vlasy. UV filter zabraňuje likvidácií keratínu spôsobenej slnečným žiarením a chráni vlasy pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Maslovník je prírodný kondicionér, ktorý zabezpečuje hydratáciu od korienkov až ku končekom.

Výrobca Subrina Professional

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.