Subrina LUMBER CRAFT šampón pre mužov 250ml

Oficiálna distribúcia
Subrina LUMBER CRAFT šampón pre mužov 250ml
Predaj skončil

Unikátne vytvorený "All-In-One" šampón, ktorý čistí a osviežuje vlasy s vyživujúcim účinkom na pokožku. Jeho zloženie je natoľko jemné, že je vhodný aj na použitie na tvár. Delikátna vôňa je vhodná pre všetkých mužov. Veľká výhoda Original Wash šampónu je jeho všestrannosť, keďže sa dá použiť ako šampón na vlasy, sprchový gél a dokonca aj na umytie tváre. Vyživujúce ingrediencie zjemňujú vlasy, čo pomáha pri ich česaní. Hydratuje pokožku a znižuje jej podráždenosť a suchosť. Jalovec má protizápalový a antiseptický účinok, zatiaľ čo zázvor stimuluje cirkuláciu krvi a osviežuje vlasy a pokožku.

POUŽITIE: Používajte šampón každý deň počas sprchovania. Aplikujte rovnomerne malé množstvo šampónu na vlasy, bradu a telo a dôsledne vymyte.

LUMBER CRAFT: Brada je viac, než len chlpy na tvári. Je to prejav, spôsob života, vyjadrenie mužnosti. Veľa ľudí si myslí, že brada sa len necháva rásť - mýlia sa. Brada musí byť upravovaná, vyživovaná, staraná a pečlivo pestovaná. Nová rada produktov bola vytvorená najmä pre skutočných mužov. Fúz, dlhá, krátka alebo žiadna brada, na tom nezáleží. Odteraz budú tieto produkty vaše najobľúbenejšie a najčastejšie používané.

Výrobca Subrina Professional
Objem (ml) 250

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.